Sandwich med kalv


Skær kødet i tern á 5 cm. Vask persillerødder, gulerødder og fennikel grundigt og skær dem i 2 cm tykke skiver. Varm olien i en gryde og brun kødet og grøntsagerne heri. Kom tomatpure, peberkorn og timiankviste ned i gryden og hæld vand ved, så det hele er dækket. Lad det simre i 1 – 1½ time. Fisk timian og peberkorn op og mos kødet og grøntsagerne med en gaffel. Husk først at skumme fedtet af. Smag til med salt og peber. Rist sandwichbrødet let og smør blandingen på de fire af stykkerne, pynt med friske salatblade og læg de fire ekstra stykker ovenpå. Server eventuelt sammen med ekstra frisk salat.

Indkøbs seddel


500 g kalvehals
3 gulerødder
2 persillerødder
1 lille fennikel
2 spsk. olivenolie
½ spsk. tomatpure 
5 hele peberkorn
2 kviste frisk timian
8 skiver sandwichbrød
Friske salatblade

 


Instagram